Korean Film Festival 2017 is back!

10:25 am

✿...السلام عليكم✿

#freemovie
#freemovie
#freemovie


Berita baik untuk penggemar2 filem Korea! termasuklah budak2 K-pop

bermula 26 hingga 28 Oktober ni, akan berlangsung tayangan percuma... ya tayangan percuma untuk beberapa filem Korea terpilih.

hah, sesuaiii sangat untuk korang yang suka benda2 free ni kan. so, make sure, pada tarikh tersebut korang datang ke GSC Pavilion. ya, GSC Pavilion sahaja yang akan tayangkan filem2 percuma ni.

macam mana nak dapatkan pass percuma ni?

caranya kacang je. hanya tunjukkan printout atau snapshot mana2 artikel berkenaan Korean Film Festival 2017 yang diterbitkan melalui online (blog ni tak termasuk ya) atau mana2 GSC digital channels. nanti collect kat kaunter GSC Pavilion dan korang akan dapat 2 tiket.

2 tahun lepas anies dah saksikan filem2 yang ditayangkan di GSC 1 Utama. perkongsiannya di SINI. memang best la bila sesekali bermarathon tengok movie. so untuk tahun ni, of coz anies akan pergi lagi. SalbiahM, jommm p!

oh ya! ni dia senarai filem2 yang bakal ditayangkan:

  • A Hard Day - lakonan Lee Sun-kyun, Cho Jin-woong
  • My Brilliant Life - dibintangi Song Hye-kyo, Kang Dong-won
  • My Love My Bride - teraju utama Jo Jung-suk, Shin Min-ah
  • The Fatal Encounter - hero / heroin Hyun Bin, Jun Jae-young, Jo Jung-suk, Han Ji-min
  • The Suspect - menampilkan Gong Yoo, Park Hee-soon 

ya, semua ni filem2 lama. nak kata lama sangat tu laa... ada laa dalam 3 -4 tahun usianya. tapi it's okay. yang penting dapat tengok bakal pengantin dan ex bf beliau. siapa dia? ehemmm

jadi, jom lah kita serbu wayang!

more info click HERE.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. MESTI RAMAI PEMINAT FILM KOREA MENYERBU TU...MENARIK FILMNYA

    ReplyDelete
  2. Salam...apa khabar? sorry lama tak singgah sini

    ReplyDelete
  3. boleh..tapi cite cinta2 tak mau tengok.haha

    ReplyDelete
  4. wahh sonoknyer nk jumpa bakal penantin tuuu., hehe2

    ReplyDelete
  5. Festifal film dimana itu saya suka film drama korea dan filem indonesia horor assalamyalikum dari saya asal indonesia.

    ReplyDelete
  6. sesuai sangat bawa awek minat korea..

    setakat ini saya belum mampu nak tengok wayang..

    kalau free boleh kot..

    cuma makan minum,minyak petrol,parking dan tol tak akan nak free juga

    hehehe..

    selamat berenjoy bagi kaki wayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mmg free. so kn laa pegi ;-)

      Delete
    2. yalah kan...ada penjimat kos di situ..

      bayar pun perkara yang lain sahaja.

      Delete
  7. Wowww! Ini geng oppa mesti suka nih :)

    ReplyDelete
  8. bestnya lah kalau dapat pergi. Free sapa tak nak kan...

    ReplyDelete
  9. Berita gembira buat peminat2 filem korea ni.. rugi klu minat tp tak pergi festival mcm ni :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆