Blogger2 berikut, sila ambil perhatian ya!

10:30 am

✿...السلام عليكم✿

UPDATE! ENTRY MELEKAT. SILA SKROL UNTUK LATEST ENTRY

Sebelum anies sambung cerita jalan2, rasanya anies patut up entry ni dulu.

sebenarnya dah nak buat daa masa bulan lepas, tapi banyakkkk sangat benda yang kena settle. tambah pulak semua kerja kena pulun sebelum cuti sampai Sabtu pun kena kerja. jadi ianya tertangguh sampai laa bulan ni.

btw, sebelum tu anies nak mengucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga kepada blogger2 ini. yang tak tersenarai kat sini pun sama. terima kasih banyak2... kerana anda blog ini mampu bernyawa sampai saat ini. setiap lontaran komen yang anda tinggalkan umpama satu suntikan untuk anies terus berblog... wahhh emo di situ...

jadi, kepada blogger2 berikut, sila tinggalkan NAMA PENUH, ALAMAT SURAT MENYURAT serta NO. TELEFON. jangan risau, anies tak kan published kan.

kalau tak ada nama anda, jangan bersedih... kalau ikutkan hati anies nak je beri penghargaan top 20 komentator 2016 ni kepada semua yang datang komen di sini. tapi apakan daya... mungkin rezeki mereka hari ini dan rezeki anda di lain masa. insya Allah.

berikut senarainya:




1. nayfatimah rasyid




NAMA2 YANG ADA NI, SILA BERI ALAMAT CEPAT2 YA... hahhh... nanti 'hadiah' terlepas ke tangan orang... jangan marah mem besar pulak ya...😉


tak lupa juga, singgah tau kat blog2 awesome kat atas ni... tinggalkan jejak yu ols and pasti diorang akan balas jejak2 yu ols tu.

okey tu sahaja. daaa....

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

59 Your Words of Lo♥e

  1. tahniah buat semua....rietta pown nak kena rajinkan diri update ni....dah jarang sangat update sekarang...

    ReplyDelete
  2. ahahaha.. jap lagi Kak Sal sampai...

    ReplyDelete
  3. Nina tak payah bagi alamat, sebab posmen nanti jatuhkan dari langit je.. ngeh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. kemain tau mentang2 pos ofis depan rumah

      Delete
  4. Yeay!!yeay!!yeay!!! Mrs. A ada dalam senarailah

    ReplyDelete
  5. TERIMA KASIH ANIES...XSABAR NK EMEL ALAMAT NI

    ReplyDelete
  6. tahniah utk semua..happy blogging alls!

    ReplyDelete
  7. Nak jadi macam diorang juga! hehehe, btw saya singgah dan follow blog anies ya. Jemputlah melawat blog saya :)

    ReplyDelete
  8. Akak punya tajuk bunyinya menyeramkan pulak. Laju2 tekan link tadi ingatkan apa. Haha

    ReplyDelete
  9. haha., wak dh check dua kali memey takde nama erk., hahar2

    ReplyDelete
  10. Tahniah smua! Hehehe reen sunyi sejak dua menjak ni dari dunia blog.. In sya Allah akan bergiat aktif smula.

    ReplyDelete
  11. Salam Jumaat, menyinggah bila ada sedikit kelapangan. Lama tak menerjah. X sempat nak kejar N3 tp ingatan tetap ada ! Tahniah pada yg terpilih yer.. rezeki2

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum anies,

    Tahniah kepada yang tersenarai, memang mereka layak dihargai..
    Saya pun akan buat perkara yang sama anies demi menghargai followers kann..

    ReplyDelete
  13. Cikna cari nama kt no.1 xde pun rupanya nama cikna nun kat no.20,huhuu...;-)

    ReplyDelete
  14. Beruntungnya mereka! Tahniah!
    Salam kenal drpd saya :)

    ReplyDelete
  15. wow.. nina mengungguli carta.. tahniah buat semua yg tersenarai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. pha is ni haru lah kena pakai spek dh. see u soon nis ! muah2

      Delete
  16. kena rajin singgah lepas ni.... nak hadiah jugakkkk :D

    ReplyDelete
  17. tak ada nama saya, :(
    salam kenal dari aku ya kak... (y) :D

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua, hihihi.

    Hi sis, lawa template baru ni <3

    ReplyDelete
  19. salam..
    hi cik anies..maaf..yaya bru sempat bw..
    boleh claim lg ke ni..hehe =p

    ReplyDelete
  20. wahhh tahniah utk semua yg tercalon :D

    ReplyDelete
  21. teruskan update blog...semoga kesemua blogger ini segera menghubungi anies

    ReplyDelete
  22. Ehhhhh..nama lya ada anies?? Terkejut sgt! Sori anies.. Bru smpat bw k sini.. Dh 2minggu ni x sihat.. Buka blog skejap2.. Update..trs ttup.. Sori sgt anies..

    ReplyDelete
  23. all the best..smoga alamat dapat dicari..

    ReplyDelete
  24. mai singgah sat sebelum tidoq.. hehe. tahniah lawa FM tu

    ReplyDelete
  25. hai anies.
    aida landing sini from blog mrs.A.
    ada time utk blogwalking kebetulan :)
    jumpa blog baru yg menarik ni...

    ReplyDelete
  26. tahniah to all winners..hehe nanti nak menang jugaaaa tau..hiks..hehe

    ReplyDelete
  27. Tahniah kepada pemenang.. LeYa datang sini

    ReplyDelete
  28. Tahniahh.. harap nnt kita ni ada rezeki lak. hehehe

    ReplyDelete
  29. alamakk! tq anis.. available ke..? ya ampun lama xbuka blogg

    ReplyDelete
  30. Tahniah kpd semua.

    Ingatkan apa tadi, bukan main lagi tajuk tu haha.

    ReplyDelete
  31. lawaaa FM siap kena warning lg.. hahaha
    simpan baik dlm poket doreamon

    ReplyDelete
  32. thank jugak selalu drop komen kat blog akak yang sendu sedan itu

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆