Mini GA: Apa ni??

11:00 am

✿...السلام عليكم✿




1. Terbuka kepada followers blog ini sahaja.
2. Sertakan jawapan (NAMA BENDA DI ATAS. BUKAN BILANGAN. CONTOH: 73 BIJI, etc.) berkenaan gambar di atas di ruangan komen.
3. Setiap seorang hanya BOLEH MENGEMUKAKAN JAWAPAN SEBANYAK DUA KALI SAHAJA.
4. Jawapan yang TEPAT dan TERPANTAS, akan menerima sehelai tudung bawal Aidijuma + button badge. 
5. Dateline: 29. 12. 2016. Jam 8 pagi. (esok)

Good luck guys!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. Anies, ni telur cicak ke ni? Oh my! Kalau betul banyaknya!!!!!

    ReplyDelete
  2. ubat gegat / bola pingpong hehehe x sure sgt..

    ReplyDelete
  3. Rasanya macam telur cicik. ;-) Sebab ada gaya peraot lama yang tidak diusik tu.

    ReplyDelete
  4. Lepas diamati , i rasa itu manik ? Sebab macam ada lubanglubang kecil tu . huhu . perhaps ye la kut

    The Talking Diary

    ReplyDelete
  5. salam kak anies, yana try je ni hahha,

    gambar sagu?

    ReplyDelete
  6. teka jumlah mutiara tu ke anies?hehe

    ReplyDelete
  7. hihi.. nak meneka pulak ni ye, Angah rasa jawapannya Ubat Gegat ( eh ke gat-gat..)

    ReplyDelete
  8. Biji tasbih yang dh terburai

    ReplyDelete
  9. apatuuu..macam telur cicak jer..hehe

    ReplyDelete
  10. Tak paham? jawapan bukan bilangan ?

    ReplyDelete
  11. gabus kecik2 yg selalu org letak utk pos barang2 kaca..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, saya teka telur cicak. haha... ;)

    ReplyDelete
  13. Percubaan pertama saya telur cicak kan,...yg kedua pun telur cicak juga, tapi cicak gergasi a.k.a tokek ;)

    ReplyDelete
  14. papan tu frame rupanya . sis ingatkan daun pintu ... hehehee

    ReplyDelete
  15. Sekali tengok memang macam telur cicak.. Hehe..

    ReplyDelete
  16. hahhaa.. kalau betul telur cicak anies ni memang tak takut la nk pegang kan.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆